den51 | thomassvendsen
Nyt

Profil
Kalender

Galleri
Kontakt


DBO Racing Ishøj.

Første stævne var Rangliste stævnet i Ishøj d. 8-9.

Den lokale surfklub havde gjort et fint stykke arbejde, med at forberede og sørge for gode forhold for sejlerne på land.

Desværre var vi ikke så heldige med vejret. I dagene op til stævnet meldte vejrudsigten om skiftende svag vind, 15 mm regn og 7-8 grader, så det var nok også grunden til at kun 24 surfere deltog i stævnet.

Både lørdag og søndag kom vinden ikke op over minimums vindgrænsen på 10 knob, så der blev ikke afviklet nogle tællende sejladser til stævnet.

Venø Rundt.

Næste stævne var langdistance sejladsen Venø Rundt lørdagen d. 15.
Denne gang var vi heldige med vinden og 47 surfere var mødt op til starten.

Inden starten var der ret god vind, og flere sejlere riggede deres slalomudstyr til. Jeg havde dog besluttet mig for at sejle på mit formulabræt med 10,7, da vejrudsigten lovede aftagende vind.

Jeg fik en ganske god start og lå på en 3.plads fra starten af. Da vi nåede nordspidsen af øen, var jeg faldet en enkelt placering ned til nr. 4.

Efter at havde rundet farvands afmærkningen ved nordspidsen af øen, skulle vi sejle en dyb slørende kurs sydpå. Her havde jeg rigtig god fart, overhalede de foranliggende konkurrenter og kunne runde sydspidsen som den første.

Fra sydenden af øen var der et par kilometers kryds op mod start/mål linien, og jeg lå i en rigtig god position. Desværre satsede jeg lidt for meget for at dække en konkurrent, og pludselig stødte jeg på grund på det lave vand og styrtede med fuld fart. Jeg kom rimeligt hurtigt op igen, men desværre mistede jeg her flere placeringer, og kom i mål på en skuffende 6. plads.

Det positive var dog at jeg havde rigtig god fart og balance i udstyret, og havde jeg ikke ”dummet mig” er jeg sikker på at jeg havde været helt i top.


Næste side